Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Guinea-Bissau

Hver gang du organiserer dine rejser ved at bruge de redskaber Bravofly stiller til rådighed, ved du at du er i hænderne på eksperter indenfor verdensrejser.

Hvis du har fundet dine flybilletter til Guinea-Bissau hurtigt, så bliv bare på Bravoflys hjemmeside lidt længere. Download vores app til smartphone: den gratis version har allerede al poweren fra Bravoflys søgemaskine til lavprissøgninger.

Når du har startet din søgning, surf gennem tilbuddene på flyvninger til Guinea-Bissau som vi har udvalgt for dig. Ha sjov med at udforske alle tilbuddene på flyvninger til {0}.

Hvis du er kommet til vores søgemaskine til lavprisflyvninger fordi du har brug for en flyvning til Guinea-Bissau. Udfyld søgeskemaet, start søgningen og vælg den lavprisflyvning som passer dig bedst.

For at søge efter dine flyvninger til Guinea-Bissau, udfyld bare søgeskemaet, start søgningen og vælg den flyvning som passer dig bedst.

Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Guinea-Bissau

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

  • Fly til Bissau

    Afgang den 7. maj 2017 og tilbage den 14. maj 2017

    fra 5.574 kr
    8d siden

Leveomkostninger Guinea-Bissau

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter)6,00 kr
TransportPrisgennemsnit
Enkeltbillet1,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1)2,00 kr
TøjPrisgennemsnit
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat)567,00 kr