Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Christchurch

Flyvninger til Christchurch

Fly Christchurch

Gør Bravofly til din rejse partner! Garantien fra den førende i den europæiske rejseindustri er sin vægt værd i guld når du køber online.

Vælg den flyvning som passer dig bedst mellem adskillige valgmuligheder, vores søgemaskine tilbyder at komme til Christchurch, Bravofly tager sig af resten.

Hvis du kun er på udkig efter tilbud på flyvninger til Christchurch, så gør din søgning personlig og leg med filtrene på vores søgemaskine, den er designet til at imødekomme dine behov - få det bedste ud af det...

Bravoflys søgemaskine tillader dig at booke dine lavprisflyvninger til Christchurch på næsten ingen tid. Udfyld søgeskemaet på få sekunder og du vil få alle de billigste valgmuligheder for din lavprisflyvning.

Med Bravofly kan du sammenligne priserne på flyvninger Christchurch for mere end 400 af de mest kendte flyselskaber i verden. Hvis du finder den flyvning som passer til dig, så kan du booke den med det samme, før den bliver udsolgt.

Finde alle fly til populære destinationer

Leveomkostninger Christchurch

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter)28,00 kr
Kaffe med mælk20,00 kr
Måltid hos McDonald's44,00 kr
Vand (0,33 liter)11,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort441,00 kr
Enkeltbillet18,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1)13,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...)223,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende)433,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat)12.224,00 kr

Billige flyrejser fra Danmark storbyer til Christchurch