Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Burkina Faso

Hvis du ønsker at udforske nye muligheder, så tag et kig på tilbuddene på flyvninger til Burkina Faso som vi har valgt ved at udvide dine søgekriterier.

Når du har købt dine flybilletter til Burkina Faso, så download Bravoflys app til smartphone, så du kan finde lavprisflyvninger hvor du end er, selv på Papua New Guinea hvis der er en forbindelse.

Velkommen til Bravoflys søgemaskine for lavprisflyvninger, en kraftfuldt værktøj som hjælper dig med at finde alle lavprisflyvninger til alle destinationer i og udenfor Europa.

Bravofly er et kompas som guider søgningen til den perfekte flyvning til Burkina Faso. Med bare ét klik kan du sortere resultaterne af din søgning, hvilket gør det rigtigt nemt at vælge den bedste flyvning.

Hver gang du organiserer dine rejser ved at bruge de redskaber Bravofly stiller til rådighed, ved du at du er i hænderne på eksperter indenfor verdensrejser.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Burkina Faso

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

  • Fly til Ouagadougou

    Afgang den 12. november 2017 og tilbage den 16. november 2017

    fra 4.911 kr
    21 dage siden

Leveomkostninger Burkina Faso

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter)13,00 kr
Kaffe med mælk19,00 kr
Måltid hos McDonald's40,00 kr
Vand (0,33 liter)6,00 kr
TransportPrisgennemsnit
Enkeltbillet5,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1)3,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende)142,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat)1.305,00 kr