Vi bruger tekniske og reklame-cookies, vores egne og tredje parters. For at finde ud af mere om vores cookie-politik, klik her. Hvis du fortsætter med at browse denne hjemmeside, accepterer du samtidig brugsbetingelserne.

Fly til Botswana

Hvis du er kommet til vores søgemaskine til lavprisflyvninger fordi du har brug for en flyvning til Botswana. Udfyld søgeskemaet, start søgningen og vælg den lavprisflyvning som passer dig bedst.

Når du har købt dine flybilletter til Botswana, så download gratis vores app til smartphone. Du vil have Bravoflys teknologi til søgning af lavprisflyvninger lige ved hånden.

Hver gang du organiserer dine rejser ved at bruge de redskaber Bravofly stiller til rådighed, ved du at du er i hænderne på eksperter indenfor verdensrejser.

Det er virkelig nemt at finde en flyvning til Botswana: udfyld bare søgemaskinens tomme felter, start søgningen og vælg den flyvning til Botswana som passer dig bedst.

Hvis du ønsker at udforske nye muligheder, så tag et kig på tilbuddene på flyvninger til Botswana som vi har valgt ved at udvide dine søgekriterier.


Flyrejser efter land

Finde alle fly til populære destinationer

Rejsetilbud til de vigtigste byer i Botswana

Billige flyrejser til de følgende destinationer:

Leveomkostninger Botswana

Mad og drikkePrisgennemsnit
Øl (0,5 liter)6,00 kr
Kaffe med mælk14,00 kr
Måltid hos McDonald's36,00 kr
Vand (0,33 liter)3,00 kr
TransportPrisgennemsnit
30-dageskort46,00 kr
Enkeltbillet2,00 kr
Starttakst i taxa (taxametertakst 1)21,00 kr
TøjPrisgennemsnit
1 sommerkjole i en kædebutik (Zara, H&M,...)181,00 kr
1 par jeans (Levi's 501 eller lignende)320,00 kr
LønningerPrisgennemsnit
Gennemsnitlig disponibel månedsløn (efter skat)4.341,00 kr