Home 

ØNSKER DU AT REJSE TIL RIGTIG BILLIGE PRISER?

Use Bravofly to search for your flightBrug BravoFly til at søge efter din flyrejse

Hvis du virkelig vil spare på lavprisflyrejser, er vores første råd ... i stedet for at søge på hvert lavprisselskabs hjemmeside, så brug Bravofly til at søge efter din flyrejse. På den måde er du sikker på at finde det flyselskab, der svarer til alle din krav til den lavest mulige pris - og samtidig spare tid og penge!

 

Do not hesitate to bookTøv ikke med at booke

Hvis du finder et godt tilbud, så vent ikke på et bedrebook; book nu! Ledige pladser forsvinder hurtigt, og som rejsedatoen nærmer sig, så stiger priserne. Så book tidligt for at sikre, at du får de bedste priser.

  

Fly at uncommon hoursFly på usædvanlige tidspunkter

Du finder de bedste priser, hvis du flyver på usædvanlige tidspunkter, såsom mandag eftermiddag eller søndag morgen. Prisen på flybilletter er faktisk afhængig af udbud og efterspørgsel, hvilket betyder, at billetter til flyrejser med afrejse på de mest efterspurgte tidspunkter er uundgåeligt dyrere.

 

Travel with only a carry-on bagRejs kun med håndbagage

Undgå at medbringe bagage: Hvis du kan, så rejs med kun et stk. håndbagage, da indtjekket bagage ofte påfører en ekstra omkostning. Du bør også bemærke, at hvis din håndbagage overstiger den tilladte vægt, eller din kuffert overstiger de maksimalt tilladte mål, som de er fastsat af flyselskabet, så risikerer du at skulle betale en stor bøde. Før du taget af sted, skal du sørge for at konsultere vores oversigt over Information om flyselskaber, der omfatter de officielle rejsebestemmelser, som de er fastsat af hvert enkelt lavprisskab: klik her.

 
 

 Reserve your flight as soon as possibleReserve din flyrejse så hurtigt som muligt

Hvis du virkelig ønsker at finde de bedste tilbud, så tøv ikke med at bestille din flybillet: Book så hurtigt som muligt, eller mindst en måned før din afrejsedato.

  

Stay overnight on Saturday and saveOvernat lørdag og spar penge

Når det gælder internationale flyrejser, foreslår vi, at du overnatter lørdag nat på din destination. Flyselskaber anser en tur, der ikke omfatter lørdag nat, for at være en forretningsrejse, så flyrejsen kan potentielt være dyrere end en flyrejse med hjemrejse om søndag.

 

Fly to secondary airportsFlyv til sekundære lufthavne

Flyv til og fra sekundære lufthavne i de større byer, såsom Girona ved Barcelona eller Luton ved London. Takket være subsidiær investering som støtte til deres kommercielle udvikling, har sekundære lufthavne evnen til at administrere lufttrafikken for lavprisselskaberne til meget fordelagtige priser. Hertil kommer, at de sekundære lufthavne har gode forbindelser takket være hurtig og effektiv transport.

Do not change your reservationDu må ikke ændre din reservation

Når du booker dit fly, skal du sørge for, at du indtaster hver passagers data korrekt. Når flyvningen er booket, skal du undgå at foretage eventuelle ændringer i reservationen, fordi der pålægges et gebyr, hver gang du ændrer dato og/eller tidspunktet for flyrejsen, rejserute eller navnet på passageren.

 

Bemærk venligst, at i tilfælde af at du vælger at annullere dit fly, så vil lavprisselskaberne, som oftest, ikke give dig dine penge tilbage.
Hvis du tror, at du måske bliver nødt til at foretage ændringer til din rejse, så sørg for at købe Bravofly Full Flex assistance police. På den måde vil du ikke blive opkrævet eventuelle administrative gebyrer, bortset fra omkostningerne ved prisforskellen på bookingen, og du er garanteret at få dine penge tilbage, hvis du ikke kan flyve på grund af sygdom.

 

Top.

Bravofly: billige rejser med bare nogle få klik!

Abonner på Bravoflys nyhedsbrev og få dagens bedste tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld dig her

 

 

 

» Book flyvninger » book hoteller » Lej en bil