Home  Booking med os

Information om flyselskaber

Du har booket og sparet på BravoFly, og endelig er afrejsedagen kommet!

Flyselskaber give præcise rejseoplysninger om deres check-in-tider, tilladt bagage og hvilke gebyrer, der pålægges, hvis du vil ændre din booking.

Du bør inden afgang tjekke rejsevilkår for det flyselskab, som du reserverede din flyrejse hos, ved hjælp af nedenstående rullemenu.

Vælg flyselskab for at gennemse deres gebyrer for: ændring af booking, check-in-oplysninger, tilladt bagage og andre rejsevilkår.

Er du i tvivl om den booking, du netop har foretaget?
Kan du ikke finde svaret i sektionen Ofte stillede spørgsmål?
Brug for hjælp? Ring til os på telefonnummer 0045 901 09 097.

Kan du ikke finde flyselskabet?
Hvis flyselskabet ikke er angivet, så ring til os på telefonnummer 0045 901 09 097 for at få den rejseinformation, du har brug for.
Klik her for oplysninger om, hvordan du kontakter vores kundeservice.

Ændringer i/aflysninger af bookinger skal ske per telefon mindst 24 timer før afgang ved at ringe på vores telefonnummer 0045 901 09 097 (der ydes kun assistance på engelsk). Vi kan nås 09:00 - 18:00, opkald koster 1 DKK/min. inkl. moms, betalt med kreditkort. Der accepteres kun MasterCard og Visa.

VIGTIGT:  Du skal kontakte os fredag for afgange søndag og mandag.

For at foretage ændringer i din booking (skifte rute, afgangs-/hjemrejsedato, ændre passagernavn) vil vi kontakte flyselskabet på dine vegne for at verificere, om de ønskede ændringer er gennemførlige, og om der er ekstra omkostninger.

Du bedes bemærke, at ændringer ikke altid er mulige, og alle anmodninger er underlagt flyselskabets godkendelse.

Nogle vigtige punkter af notere:

  1. Anmodninger om ændringer og/eller annullering kan kun foretages per telefon, og mindst 24 timer før afgang. Vi kan ikke behandle e-mailede anmodninger om ændringer.
  2. Nogle billetpriser og flybilletter kan ikke refunderes, eller der vil eventuelt blive pålagt bookingen et tillægsgebyr. Vælg flyselskab fra ovenstående tabel for at se en liste over deres regler.
  3. Gebyrer forklaret:
    3.1  Passagers anmodning om ændring: Administrativt gebyr på 30,00 euro per booking er gældende. Hvis du har købt Hjælpepakke ( vores Hjælpepakke omfatter flere tillægstjenester fra rejseforsikring til en dedikeret kundeservice) hos os, tillægges der dog ikke noget administrativt gebyr, hvis der skal foretages en ændring i din booking.

3.2  Anmodninger om refusion forklares i nedenstående tabel.

REFUSIONSÅRSAG REFUSION VED SAMME BETALINGSMÅDE

 

REFUSION


VED TILGODESEDDEL

 

 

REFUSION FRA

Bureau & Betalingsgebyrer

 

 

UDEN
ASSISTANCE PAKKE*

 

 

MED
ASSISTANCE PAKKE*

 

Passageren annullerer Administrativt gebyr
30 euro per booking
Administrativt gebyr opkræves ikke Administrativt gebyr opkræves ikke Ikke-refusionsberettiget
Flyselskabs ændring i tidsplan/annullering
Administrativt gebyr opkræves ikke
Administrativt gebyr opkræves ikke
Administrativt gebyr opkræves ikke Refusionsberettiget

  

3.3 Hvis du ikke bruger din billet, vil dette resultere i, at der udstedes en tilgodeseddel i overensstemmelse med de tidspunkter, der er specificeret i paragraf 4.3 i vores købsvilkår. I henhold til førnævnte paragraf, omfatter det administrative gebyr: 20 euro I fast gebyr, plus et fradrag på 20 % på refusionsværdien fra flyselskabet med det allerede fratrukne faste gebyr. Vi udsteder tilgodesedler med en minimumsværdi på 10 euro og anvender et maksimalt administrativt gebyr på 80 euro.

Du bedes bemærke, at i alle de ovennævnte situationer, hvor betalinger er afviklet i ikke-euro valuta, vil det administrative gebyr blive konverteret til den transaktionsvaluta, der benyttes af passageren.

 

 

Ekstra tjenester, der tilbydes af flyselskabet, enten mod betaling eller gratis, kan rekvireres ved at kontakte vores kundeservice, som vil håndtere dine krav direkte med flyselskabet for at kontrollere gennemførlighed og eventuelle gebyrer.

 

Passagerer, der anmoder om eventuelle tillægsydelser (udbudt af flyselskabet mod betaling eller gratis), bør venligst være opmærksomme på:

 

  1. Disse skal indgives per telefon, senest 48 timer før afgang: Ring på telefonnummer 0045 901 09097, fra mandag til søndag, fra 09:00 til 18:00 (der ydes kun assistance på engelsk). Vi kan ikke garantere, at vi vil håndtere eventuelle anmodninger, der er indgivet via e-mail.
  2. Disse kan medføre en ekstra omkostning per passager, per booking, på maks. 20,00 euro. Yderligere oplysninger nedenfor. Betalinger, der er afviklet i ikke-euro valuta, vil blive konverteret til den transaktionsvaluta, der blev benyttet af passageren på tidspunktet for booking.

 

Supplerende service Bureaugebyrer per passager
Ekstra bagage 5 EUR
Andre særlige krav ( musikinstrument, sportsudstyr...) 5 EUR

Bravofly: billige rejser med bare nogle få klik!

Abonner på Bravoflys nyhedsbrev og få dagens bedste tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld dig her

 

 

 

» Book flyvninger » book hoteller » Lej en bil