Home  Bliv tilknyttet Annoncering

Reklame

 

Bravofly.com er en del af lastminute.com group, et schweizisk baseret online rejsebureau, eller OTA, med en stærk tilstedeværelse i Europa. Via vores banebrydende platforme kan forbrugerne let søge efter, sammenligne og booke fly med både traditionelle og lavprisflyselskaber, samt indkvartering, charterrejser, krydstogter, biludlejning og andre rejserelaterede produkter og tjenester.

Vi yder assistance på 12 sprog igennem hele rejseoplevelsen, før og efter salg. For udvalgte merværdisprodukter, såsom krydstogter og charterrejser, sikrer vi support fra et dedikeret hold af kundeservicerepræsentanter.

Gruppen blev grundlagt i 2006, og den kan spore sine rødder tilbage til 2004, med lanceringen af Volagratis, den første søgemaskine til billige flybilletter på det italienske marked.

I dag driver lastminute.com group websteder i mere end 35 lande; dens kernemarkeder omfatter Italien, Spanien og Frankrig. Bravofly udvider hurtigt på andre europæiske markeder såsom Tyskland, Østeuropa og Skandinavien, og man har i sinde at komme ind på markedet i udvalgte lande i Asien/Stillehavsområdet og Latinamerika.

Gruppens omfattende portefølje omfatter 14 lokaliserede Bravofly.com og de følgende navne:  lastminute.com, BravoflyRumboVolagratisJetcostCrocierissime,ViaggiareBravoavia.

lastminute.com group har hovedsæde i Chiasso, Schweiz, og den driver primært sin forretning gennem sine to store europæiske knudepunkter i Chiasso og Madrid, Spanien.

 

Bravomedia

For alle henvendelser og oplysninger om reklameplads på lastminute.com group netværk, bedes man kontakte vores reklamepartnere:

Bravomedia, Via Melzo, 12 - 20129 Milano, Italien
E-mail: sales@bravomedia.it

Selskaber, der hører under lastminute.com group, styrer deres reklameplads direkte.

Find flere oplysninger på: lastminute.com group

 

Bravofly: billige rejser med bare nogle få klik!

Abonner på Bravoflys nyhedsbrev og få dagens bedste tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld dig her

 

 

 

» Book flyvninger » book hoteller » Lej en bil